2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da izah etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kabilinden bina emniyetliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o devir zaruri koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Bitirme sayısı 4’ten bir küme olmayan oturma amaçlı binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Görmüş olacaksınız ki bu radde erdemli kaliteli yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Standart bir evgin çıkış kapısı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri kabil faktörler ederı etkiler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde meslek, afiyet üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba olduğu sefa merkezlerinde de bu yangın kapısı merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page